Διαδικτυακός τόπος των απανταχού Μηλιωτών Ευρυτανίας συμπατριωτών και φίλων μας

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

‘Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ΄

Γαλάτσι 18/04/2012

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 , στην αίθουσα του κοινωνικού και πολιτιστικού χώρου παίρνω αμπάριζα πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου μας. Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα και λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

1. Βραβεύθηκαν τα μέλη του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.:


Ø Τσιόγκας Κλεομένης του Αθανασίου


Ø Σταυριανού Ελένη του Ιωάννη


Ø Καραπατάκης Δημήτριος του Νικολάου


2. Υδροδότηση του χωριού. Εκφράσθηκε η ομόφωνη αντίθεση της γενικής συνέλευσης στην πρόταση τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Καρπενησίου (να παραμείνει η κατάσταση όπως έχει με καλύτερη συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου). Εξουσιοδοτήθηκε το νέο Δ.Σ. να οργανώσει συλλογική παράσταση-διαμαρτυρία στο Δήμο Καρπενησίου εντός του καλοκαιριού.


3. Τράπεζα αίματος του συλλόγου. Προγραμματίστηκε αιμοληψία για το Σάββατο 31/03/2012 και για τον Σεπτέμβριο.

4. Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Καρπενησίου. Η γενική συνέλευσης ενέκρινε τους μέχρι τώρα χειρισμούς και δήλωσε την αποφασιστικότητά της να αντισταθεί με κάθε δυνατό τρόπο στην αλλοίωση του χωριού μας και στην καταστροφή του δάσους. Θα συνεχισθεί η προσπάθεια δικαστικής ακύρωσης και ανάκλησής του Γ.Π.Σ..

5. Παραχώρηση του κυλικείου στο κτίριο του συλλόγου. Αποφασίσθηκε η παραχώρηση του κυλικείου σε όποιο μέλος του συλλόγου ενδιαφερθεί για κάτι τέτοιο.

6. Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και απαλλάχτηκε η απερχόμενη εξελεγκτική επιτροπής.

7. Εγκρίθηκε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες της γενικής προς το συγχωριανό Βασίλη Πανόπουλο που για άλλη μία χρονιά προσέφερε τα ημερολόγια και οι ευχές της προς αυτόν για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στην εταιρεία καλλυντικών του Yves Rocher.

9. Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες της γενικής προς τον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο παίρνω αμπάριζα για την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία πραγματοποιήθηκε η συνέλευση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου