Διαδικτυακός τόπος των απανταχού Μηλιωτών Ευρυτανίας συμπατριωτών και φίλων μας

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

      ‘Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ΄      

Αγαπητοί συγχωριανοί

Το νέο Διοικητικό  Συμβούλιο του συλλόγου μας που προήλθε από την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της 11/03/2012 , συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος :  Πανόπουλος Λάμπρος του Διονυσίου (τηλ: 2102792250)

Αντιπρόεδρος : Βλάχου Λαμπρινή του Κλεομένη (τηλ: 2102224173)

Γραμματέας : Πανοπούλου Βασιλική του Ιωάννη (τηλ: 2102918977)

Ταμίας : Ασλανίδης Κωνσταντίνος του Δημητρίου (τηλ: 2102130825)

Μέλη : Καραγιάννης Γεώργιος του Κωνσταντίνου (τηλ: 2102914303)

    Καραγιάννης Γεώργιος του Δημητρίου (τηλ : 2102131403)

    Φαλάρας Ευάγγελος του Δημητρίου (τηλ : 2102223534)

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δίνετε και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Κατά την πρώτη του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε το πρόγραμμα δράσης του Συλλόγου , όπως αυτό καθορίστηκε από τη Γενική Συνέλευση :

1.      Υδροδότηση του χωριού. Θα επιδιωχθεί μέσα στο Μάιο συνάντηση με το Δήμαρχο Καρπενησίου προκειμένου να  του μεταφερθεί η αντίθεση της Γενικής Συνέλευσης στην πρόταση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου (να παραμείνει η κατάσταση όπως έχει με καλύτερη συντήρηση του υπάρχοντος δικτύου) και να του γνωστοποιηθεί η απόφασή μας για δυναμικότερες μορφές διεκδίκησης της οριστικής επίλυσης του προβλήματος με τη δημιουργία νέου δικτύου υδροδότησης του χωριού.

2.      Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Καρπενησίου. Θα συνεχισθεί η προσπάθεια δικαστικής ακύρωσης και ανάκλησής του. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τους μέχρι τώρα χειρισμούς και δήλωσε την αποφασιστικότητά της να μην επιτρέψει την αλλοίωση του χωριού μας και την καταστροφή του δάσους. Επειδή το αμέσως επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο , όλοι μας πρέπει μα είμαστε σε επιφυλακή και έτοιμοι για αντίδραση.  

Εκτός των παραπάνω , το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε και τη διοργάνωση του πανηγυριού στο χωριό. Είναι γεγονός ότι η μείωση των μισθών και συντάξεων , η ανεργία κ.λπ. που όλοι μας ζούμε , έχει επηρεάσει τη δυνατότητα όλων των χωριανών να συμμετάσχουν στο πανηγύρι. Η διοργάνωση  του πανηγυριού είναι το σημαντικότερο γεγονός που συμβαίνει στο χωριό μας και μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε όλοι μας να βρισκόμαστε. Τα έξοδα του πανηγυριού βαραίνουν αποκλειστικά τους χωριανούς που μετέχουν. Συνεκτιμώντας τα παραπάνω , το διοικητικό συμβούλιο ομόφωνα  θεωρεί ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να εξασφαλισθεί το ότι θα γίνεται πανηγύρι και τα επόμενα χρόνια. Για το σκοπό αυτό κρίθηκε σκόπιμο να περιορισθεί η παρουσία των οργανοπαικτών σε μία μόνο μέρα (Σάββατο βράδυ) αντί για δύο. Την Κυριακή να γίνεται λειτουργία στην εκκλησία και στη συνέχεια να μαζεύονται οι χωριανοί στο κτίριο του συλλόγου για καφέ και γλυκό. Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και θα θέλαμε να ξεκινήσει διάλογος των μελών του Συλλόγου γύρω από το θέμα αυτό. Όποιο μέλος του Συλλόγου επιθυμεί μπορεί να εκφράσει τις απόψεις του προφορικά ή γραπτά , προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου μας (http://miliotes.blogspot.com).  
                                     Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου     

    Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γραμματέας                                            
                     
 Πανόπουλος Δ. Λάμπρος                                                         Πανοπούλου Βασιλική                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου