Διαδικτυακός τόπος των απανταχού Μηλιωτών Ευρυτανίας συμπατριωτών και φίλων μας

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
           « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ »
Γαλάτσι 27/02/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Μηλιωτών Ευρυτανίας ΄Ο Άγιος Αθανάσιος΄ καλεί τα μέλη του , σε ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 και ώρα 09:30 πμ. στην αίθουσα του κοινωνικού και πολιτιστικού χώρου “ παίρνω αμπάριζα (Λυσίου και Γαλακήδων 11 - Γαλάτσι). Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης προτείνεται να είναι τα ακόλουθα :
1.    Συγκρότηση σε σώμα της γενικής συνέλευσης και εκλογή προεδρείου.
2. Έγκριση οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή της απερχόμενης εξελεγκτικής επιτροπής.
3.  Έγκριση απολογισμού δράσης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις δράσεις του συλλόγου και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ειδικότερα θέματα για συζήτηση και λήψη απόφασης:
   α)    Υδροδότηση του χωριού.
   β)    Τράπεζα αίματος του συλλόγου. Προγραμματισμός ετήσιας ομαδικής αιμοληψίας. Προτείνονται ως ημερομηνίες το 1ο δεκαήμερο Απριλίου και Σεπτεμβρίου
   γ)        Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Καρπενησίου.
4.  Βράβευση όλων των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που η καταγωγή τους είναι από την Μηλιά. Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν δικαιούχους (επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι.-Τ.Ε.Ι.) , να ενημερώσουν τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι Παρασκευή 08/03/2013 (τηλ: 2102224173 και 2102918977).
5.   Παραχώρηση του κυλικείου στο κτίριο του συλλόγου.
6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα να το γνωστοποιήσουν στα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, μέχρι Παρασκευή 08/03/2012 στα παραπάνω τηλέφωνα .
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου για τη στήριξή τους. Ευχαριστεί ιδιαίτερα το συγχωριανό Βασίλη Πανόπουλο που στέκεται πάντα δίπλα μας και για άλλη μία χρονιά προσέφερε τα ημερολόγια. Του εύχεται προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στην εταιρεία καλλυντικών του Yves Rocher.
                                       ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΣ                             ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ