Διαδικτυακός τόπος των απανταχού Μηλιωτών Ευρυτανίας συμπατριωτών και φίλων μας

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
              'Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ'

                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συγχωριανοί
Την Τετάρτη 09/06/2010 συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και συζήτησε τα ακόλουθα θέματα :




1. Υδροδότηση του χωριού

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου και έκανε τις απαραίτητες μετρήσεις προκειμένου να συνταχθεί η τεχνική και οικονομική μελέτη για την υδροδότηση του χωριού. Θα παρακολουθούμε το θέμα σε συνεργασία και αλληλοενημέρωση με τον εκπρόσωπό μας στο Δημοτικό Διαμέρισμα (Γιάννη Γ. Πανόπουλο) με στόχο να συνταχθεί η μελέτη και να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το συντομότερο δυνατόν.

2. Τράπεζα αίματος του συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ολοκληρώσει εντός των προσεχών ημερών τις τυπικές διαδικασίες για να ανοίξουμε την τράπεζα αίματος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο. Υπεύθυνοι έχουν ορισθεί τα μέλη του Δ.Σ. Καραγιάννης Δ. Γιώργος και Φαλάρας Βαγγέλης. Σύντομα θα έλθουν σε επαφή μαζί σας για τον προγραμματισμό της 1ης αιμοδοσίας. Όποιος επιθυμεί να προστεθεί στον κατάλογο αιμοδοτών (εκτός από όσους έχουν ήδη δηλώσει την επιθυμία τους την ημέρα της γενικής συνέλευσης) μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο από τα παραπάνω μέλη του Δ.Σ..

3. Αγορά τηλεοράσεως στο κατάστημα στο χωριό

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. δαπάνη 1000,00 ευρώ για αγορά και τοποθέτηση τηλεόρασης βάσεως και κεραίας στο κατάστημά μας στο χωριό.

4. Πανηγύρι και γιορτή στο χωριό

Τη φετινή χρονιά το πανηγύρι θα γίνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει η γιορτή του συλλόγου στο νέο μας κατάστημα στο χωριό το Σάββατο 31 Ιουλίου. Ας δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την επιτυχία τους.

Καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα σε όσα παιδιά έδωσαν εξετάσεις


                             Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Η Γραμματέας                                                                Ο Πρόεδρος


Πανοπούλου Βασιλική                                         Πανόπουλος Δ. Λάμπρος


Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε την απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης για τη βράβευση των επιτυχόντων παιδιών του χωριού μας στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ενημερώστε μας έγκαιρα για τους δικαιούχους.