Διαδικτυακός τόπος των απανταχού Μηλιωτών Ευρυτανίας συμπατριωτών και φίλων μας

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου (Καλαμών 22 Γαλάτσι , ώρα 09:00μ..) προκειμένου να συζητηθούν τρόποι και μορφές προσέλκυσης στο σύλλογο της νέας γενιάς του χωριού μας. Όποιος επιθυμεί να συμβάλει μπορεί να συμμετέχει στη συνεδρίαση ή να στείλει τις ιδέες και τις προτάσεις του στην προσωρινή ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΗΛΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΛΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ « Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ»


                        ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί συγχωριανοί
Με την επιστολή αυτή θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας που προήλθε από την εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της 07/03/2010 , καθώς και για τις πρώτες του ενέργειες για την υλοποίηση των αποφάσεων που πήραμε σε αυτή.

1. Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Πρόεδρος : Πανόπουλος Λάμπρος του Διονυσίου

Αντιπρόεδρος : Βλάχου Λαμπρινή του Κλεομένη

Γραμματέας : Πανοπούλου Βασιλική του Ιωάννη

Ταμίας : Ασλανίδης Κωνσταντίνος του Δημητρίου

Μέλη : Καραγιάννης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

            Καραγιάννης Γεώργιος του Δημητρίου

            Φαλάρας Ευάγγελος του Δημητρίου

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την επίτευξη των κοινών μας στόχων. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τον τρόπο υλοποίησης του φετινού προγράμματος δράσης μας ή όποια άλλη ιδέα κατατεθεί.

2. Τράπεζα αίματος του συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει έρθει σε επαφή με το νοσοκομείο 'Αγία Όλγα' για τη δημιουργία τράπεζας αίματος του συλλόγου. Κάποια προβλήματα μηχανοργάνωσης του νοσοκομείου μας καθυστερούν λίγο. Η Διευθύντρια του αιματολογικού του τμήματος μας υποσχέθηκε ότι περίπου στα μέσα Μαΐου θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πρώτη αιμοδοσία. Όποιος επιθυμεί να προστεθεί στον κατάλογο αιμοδοτών (εκτός από όσους έχουν ήδη δηλώσει την επιθυμία τους την ημέρα της γενικής συνέλευσης) μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ..

3. Ιστοσελίδα του Συλλόγου στο Internet

Έχει ήδη δημιουργηθεί ο προσωρινός χώρος του συλλόγου στο διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι : http://miliotes.blogspot.com. Συνδεθείτε και μάθετε τα νέα του συλλόγου και του χωριού. Στείλτε μας απόψεις , παρατηρήσεις , γνώμες , ιδέες αλλά και παλιές φωτογραφίες του χωριού , των σπιτιών , των χωριανών κ.λπ. για να τις δημοσιεύσουμε. Ζητήστε από τους νεότερους (παιδιά , εγγόνια) να συμμετέχουν και να βοηθήσουν στη δημιουργία ιστοσελίδας του χωριού μας.

4. Καλοκαιρινή εκδήλωση στο χωριό

'Όπως αποφασίσαμε στη γενική συνέλευση , θα γίνει το Σάββατο 31/07/2010 στο νέο μας χώρο στο χωριό. Θα είναι η πρώτη εκδήλωση στο χώρο αυτό και θα είναι αφιερωμένη στους νέους του χωριού μας. Σας περιμένουμε όλους , χωριανούς και φίλους.

5. Υδροδότηση του χωριού

Για την ώρα περιμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσης της Δημοτικής Αρχής για τη σύνταξη τεχνικής και οικονομικής μελέτης του έργου. Θα το παρακολουθήσουμε και θα επανέλθουμε.

Με τις ευχές μας για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου


Η Γραμματέας                  Ο Πρόεδρος
Πανοπούλου Βασιλική     Πανόπουλος Δ. Λάμπρος